Política de privacitat

Política de privacitat

El nostre objectiu és ser el més transparents possible amb els nostres usuaris  sobre les dades personals que recopilem. La seva privadesa és important per a nosaltres.

Mitjançant la lectura de la present Política de Privadesa, l’usuari queda informat sobre la forma en què MARTÍ AYATS AGUSTÍ  recapta, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitades a través del lloc web https://www.slowfoot.net (d’ara endavant, el lloc web) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur per altres mitjans.

L’usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de Privadesa, que ha estat redactada de forma clara i senzilla, per facilitar la seva comprensió, i determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a MARTÍ AYATS AGUSTÍ.

Omplint qualsevol formulari i clicant a la casella “Accepto condicions”, l’usuari manifesta haver llegit i acceptat expressament la present política de privadesa i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals, conforme a les finalitats informades.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  • Identitat: MARTÍ AYATS AGUSTÍ
  • Dirección postal: C/CAN MASSAT, 13 ( GIRONA)
  • Correu electrònic: info@slowfoot.net
TRACTAMENT DE DADES RECAPTATS MITJANÇANT LA WEB

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A Slowfoot.net tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials o butlletins.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió.

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions comercials, així com els nostres butlletins.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a Slowfoot.net procedeixen del propi interessat.

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).