Talent gironí

TALENT GIRONÍ

ÀLEX GRANELL. JUGADOR DEL CLUB BOLÍVAR

“Molts aficionats s'emmirallen en un club com el Girona, que cau però sempre s'aixeca"

Conversem amb Àlex Granell, migcampista gironí del Bolívar i un dels jugadors emblemàtics de l'època daurada del Girona. Amb ell repassem l'actualitat del conjunt gironí, com la derrota contra el Rayo que va frustrar l'ascens a primera o la renovació d'Stuani –"tenir-lo és un tresor pel Girona"- i la seva experiència i la seva adaptació al futbol bolivià.

Àlex Granell Club Bolivar
Mireia Vera entrenadora i analista de futbol femení
MIREIA VERA. Analista I ENTRENADORA

“El futbol femení ha d’anar creixent sense perdre el que ens ha portat fins aquí”

Entrevistem en format vídeo Mireia Vera (La Jonquera, 1988), una veu autoritzada per parlar de l’evolució  experimentada pel futbol femení en els últims anys. Ha estat jugadora, entrenadora de futbol formatiu de futbol masculí i femení, coordinadora, seleccionadora de la selecció catalana sub-16 femenina i, ara, analista de TV3 i Catalunya Ràdio dels partits del FC Barcelona femení. 

ADAM DIAZ. Engagement Fan Manager del Girona FC

“El gran llegat d’aquests anys d’èxits esportius és que hi ha un pòsit de gent que té el Girona com a únic club”

Adam Diaz ens explica en aquesta conversa, entre altres aspectes, com es teixeix la relació entre el club i els seus socis, la importància de respectar els valors que identifiquen l’equip o el desafiament que suposa fidelitzar el públic jove.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lluís Sala preparador físic al Girondins
LLUÍS SALA. Preparador físic i readaptador de la selecció de Polònia

“El model de joc condiciona la preparació física i també la readaptació”

Lluís Sala està a punt de viure des de dins un esdeveniment de la magnitud d’una Eurocopa, com a preparador físic i readaptador de la selecció de Polònia, que lidera Robert Lewandowski. En aquesta entrevista ens parla del seu treball amb jugadors top de nivell mundial i repassa la seva trajectòria en clubs com el Girona o el Girondins de Bordeus.

JORDI GUERRERO. Exsegon entrenador del Girona, Sevilla, Espanyol i Flamengo

“Els entrenadors hem de ser líquids”

Conversem amb el tècnic d'Arbúcies sobre la seva trajectòria professional, la seva experiència al Flamengo i el passat, el present i el futur del Girona. Guerrero, que ha tastat de primera mà dues concepcions ben diferenciades del joc amb Pablo Machín i Domènec Torrent, creu que els tècnics no han de renunciar a les seves idees futbolístiques, però han de ser prou flexibles per adaptar-les als jugadors i als clubs.

Flamengo